Lammet & Grisen Sälen

lammet och grisen sälen

Kontakt: +46 280-210 90

Öppettider:

Lammet & Grisen är en populär restaurang belägen i både Sälen och på Öland. Med sin inriktning på högkvalitativt kött och ett starkt fokus på lokalproducerade råvaror, erbjuder restaurangen en unik matupplevelse i en trivsam och avslappnad miljö. Den har blivit ett favoritval för både lokalbefolkning och besökare, särskilt efter en dag fylld med aktiviteter i naturen.

Atmosfär & Mat

Restaurangen erbjuder en gemytlig och ombonad atmosfär där gästerna kan njuta av utsökt mat och ett brett utbud av viner. Kockarna trancherar köttet direkt vid bordet, vilket ger en unik och personlig upplevelse för varje besökare.

Ta en rätt från menyn

En av specialiteterna på Lammet & Grisen är deras helstekt lammfilé, fläskfilé och oxfilé, samt helgrillat svenskt lamm och knaperstekt fläsksida. Dessa rätter trancheras generöst framför gästerna, vilket gör måltiden både smakfull och minnesvärd.

Priser

lammet och grisen meny

Barnvänligt

Restaurangen är barnvänlig och erbjuder ett extra bord med barnvänlig mat för de minsta, vilket gör det till ett bra val för familjer.

Hur toaletterna är

Toaletterna på Lammet & Grisen är rena och väl underhållna, vilket bidrar till en positiv upplevelse för alla besökare.

Ta sig dit

Lammet & Grisen i Sälen är lättillgängligt via Fjällvägen i Lindvallen. Restaurangen ligger nära de stora skidområdena och är enkel att nå för både bilburna gäster och de som använder kollektivtrafik.

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser nära restaurangen, vilket gör det enkelt för besökare att parkera i närheten.

Sammanfattning

När du besöker Sälen för skidåkning, erbjuder Lammet & Grisen en matupplevelse utöver det vanliga. Med fokus på högkvalitativa råvaror, en varm och inbjudande atmosfär, samt en meny som tillfredsställer alla smaker, är ett besök här ett måste. Kom och upplev en kväll med fantastisk mat, personlig service och en atmosfär som gör ditt besök minnesvärt.